Onze Blog: Entran
Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld
Inspiratie, Motivatie en strategie om de volste Versie van je leven te leiden. Samen Maken Wij Het Verschil!
Laatste Publicatie:
"De Omwenteling" 

De Omwenteling

We zijn op weg naar een nieuw aarde, het besef en bewustwording van de mens is niet meer te stuiten. We zijn met elkaar energetisch verbonden en we maken deel uit van het systeem. Uiteindelijk zijn we allemaal een uniek onderdeel van een groter ecologisch geheel, het universum. Zorg voor het grotere geheel betekent ook zorg voor de alle samenstellende delen. De fossiele grondstoffen zijn schaars, er is te veel ontbossing en overconsumptie. Vele diersoorten en belangrijke insecten, planten en geneeskundige kruiden dreigen te verdwijnen. Dat is zeer schadelijk voor het gehele ecosysteem. We zien steeds meer in dat we de aarde uitputten, we kunnen niet op dezelfde voet doorgaan. Er moet NU wat veranderen.

Op weg naar een Duurzaam decennium:
Duurzaam leven en wonen heeft te maken met een dieper bewustzijn en als mensheid verantwoordelijkheid nemen voor nu en de toekomstige generaties.
We zijn als mensheid aan kantelen, we zijn op zoek naar zingeving en een realisatie van een vitale levensstijl met frequent bewegen. We willen steeds meer weten van voeding, want de drang naar eerlijk en goed voedsel is sterk. We zijn op zoek naar de herkomst van wat we eten en drinken. Want we zijn ons steeds meer bewust dat bewerkt voedsel en te veel eten een ongunstige invloed heeft op ons gestel en gezondheid.

Bewustzijn verhoogt inzicht:
Hoeveel verbruik ik aan energie? En hoe kan ik mijn steentje bijdragen om mijn energie verbruik te verminderen. Wat kan ik door verduurzaming besparen in mijn maandelijkse uitgaven? Dit staat nog los van de eventuele schade die we in de huidige situatie toebrengen aan het milieu en alles wat op deze aarde leeft en groeit. Naast duurzaam leven moeten we minder gaan consumeren want in deze tijd kunnen we alles opzoeken en hierdoor weten we welke schadelijke gevolgen de productie van bewerkt voedsel en te veel gebruiksgoederen met zich meebrengt voor de natuur. Daarom de oproep om samen met Entran aan de gewenste verandering te werken.

Entran staat voor duurzaam leven en ecologisch handelen, we willen een voetafdruk achterlaten in deze wereld. 10% van onze verkopen gaan naar een duurzaam doel. De afgelopen maanden hebben we 20 bomen gepland in Zuid-Afrika. De Entran GA GROEN gids geeft invulling aan onze waarden. Het is een leidraad naar een duurzamer leven. Vul de scan in en geef stap voor stap invulling aan een opbouw van een verdiepend en duurzaam leven.
Entran is je partner in duurzaam leven

~Jef Rijsdijk

FB Comments Will Be Here (placeholder)
Laatste Publicaties
Globaal denken in een lokale industrie...
Waarom waterstof gas en hoe kan het ons helpen?
Anton his story
Jef his story
Wat is perovskiet en wat kan het voor ons betekenen?
Waarom de Ga Groen Gids?
Recent Blogs
Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld...
 10 mei  2020
De Omwenteling
 18 mei 2020
Upcoming Event
#Trashwalk
Geïnspireerd door het menselijk potentieel' Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld...
 1 Aug 2020
Contact ons
Wil je ons persoonlijk spreken? 
Je kan contact opnemen via onderstaande kanalen.  
Email: info@entran.nl
Phone: 085-0645840
Entran BV - 2019 All Rights Reserved - Terms Of Service | Privacy Policy | Disclaimer