Geïnspireerd door het menselijk potentieel, Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld...
"De beste Tijd Om Een Boom Te Planten Was 20 Jaar Geleden...."
"De tweede beste Tijd is NU!"
Een Duurzame Toekomst....
Bomen -Geven Leven
Met Entran zijn wij op een missie, Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld.... 
Om onze missie kracht bij te zetten gaat 10% van al onze opbrengsten naar de Greenpop Foundation en werken wij eraan om het duurzaamheidsbewustzijn onder de mensen te vergroten met onze "Levensboom" Armbanden. Voor iedere levensboom armband die wij verzenden planten wij 1 boom in samenwerking met One Tree Planted!
Greenpop
De Greenpop Foundation is ontstaan uit een inspirerend verhaal van Misha Teasdale... Vanuit bewustzijn van de noodzaak voor een groenere toekomst, heeft hij een doel gezet om 1000 bomen te planten in 1 maand. Zo was Greenpop geboren... 
One Tree Planted
In samenwerking met One Tree Planted, planten wij een boom voor iedere "Levensboom" armband die wij verzenden. Met deze actie willen wij het bewustzijn vergroten van de noodzaak voor een groenere toekomst!
Hier vind je er meer over...
Vergezel Onze Missie:
Ontdek nu Hoe Wij Bomen Planten
Hier onthullen wij hoe ook jij direct mee kan helpen met het vergroenen van onze aarde!
Niet iedereen heeft al een eigen stuk vastgoed... 

Maar wij geloven graag dat WEL iedereen mee wil werken aan het vergroenen van onze aarde. Ook hiervoor hebben wij een oplossing. Via een bestelling van "Levensboom" bandjes planten wij bomen en vergoot jij het bewustzijn over de noodzaak van verduurzaming bij de mensen om je heen.


Een Trotse Herbebossingspartner...

We kunnen het alleen samen doen!
One Tree Planted is gegroeid tot zo'n grote organisatie dat ze voor iedere $ een boom kunnen planten. Zo kunnen wij allemaal voor een habbekrats meewerken aan een groenere wereld.

Voor iedere verzending 1 geplante boom...

Dankzij ieder "Levensboom bandje dat verzonden wordt planten wij in samenwerking met One Tree Planted een boom ergens in de wereld. Door het "Levensboom" bandje ook daadwerkelijk te dragen geef je, je bewustzijn van de noodzaak voor een groenere toekomst weer.  

The Greenpop Foundation

Na aanleiding van een interview met Misha Teasdale "TreeEO" van Greenpop hebben wij besloten om 10% van onze verdiensten bij Entran af te dragen aan zijn foundation. Zo doen wij ook ons best om een positief verschil te maken richting een groenere wereld. 
Heb jij de eerste publicatie van Jef al Gelezen?
"De Omwenteling"
Gescheven vanuit de bron, het grote geluk in het leven wordt ervaren wanneer wij minder in ons hoofd en meer in ons hart gaan leven.
Wij begrijpen dat het eerst een beetje zweverig kan overkomen. Maar onze belofte aan jou is dat wanneer je het ervaart je het volledig zal begrijpen...
Recent Blogs
Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld...
 10 mei  2020
De Omwenteling
 18 mei 2020
Upcoming Event
#Trashwalk
Geïnspireerd door het menselijk potentieel' Samen Op Weg Naar Een Groenere Wereld...
 1 Aug 2020
Contact ons
Wil je ons persoonlijk spreken? 
Je kan contact opnemen via onderstaande kanalen.  
Email: info@entran.nl
Phone: 085-0645840
Entran BV - 2019 All Rights Reserved - Terms Of Service | Privacy Policy | Disclaimer