Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Over Entran.

Wereldwijde Groei, Duurzaam, Verbonden en Service.

Alles wat je moet weten

Mijn naam is Anton Bennink en naar aanleiding van een reis, die wel een achtbaan genoemd kan worden ben ik gepassioneerd geraakt op het gebied van energie en de transitie die er in gaande is. Hieronder in het kort waar Entran uit is ontstaan.

Anton Bennink

Hoe het begon

Mijn naam is Anton Bennink en naar aanleiding van een reis, die wel een achtbaan genoemd kan worden ben ik gepassioneerd geraakt op het gebied van energie en de transitie die er in gaande is. Hieronder in het kort waar Entran uit is ontstaan.

Deze reis begon gedurende een praktijk stage voor hotelmanagement te Johannesburg. Daar aan de andere kant van de wereld gebeurde hetgeen mijn wereld op de kop zou gaan zetten. Ik werd verliefd.

En dan… moet je ineens weer terug naar je eigen land zo`n 9000 kilometer verderop.

Zijn antwoord: “Energie”

Drie maanden later na veel bellen, appen en Skypen tegen bijna alle adviezen van vrienden en familie in besloot ze (mijn vriendin) haar baan op te zeggen omdat haar baas geen vrij af wilde geven en mij op te zoeken in ons koude kikkerlandje.

Na nog eens drie weken bij elkaar geweest te zijn was het zeker, ook al van de andere kant van de wereld. Wij zijn voor elkaar bestemd.

Een leven van veel reizen kwam ons tegemoet en al snel was het zeker dat het “normale” leventje niet voor ons was weggelegd. Gedurende een seminar in Johannesburg viel het besluit. De vraag die ik stelde aan 1 van de sprekers was wat een interessante industrie is om als jong, ambitieus, wereldwijd georiënteerd stel in aan de slag te gaan.

Zijn antwoord: “Energie”

Na 5 jaar bouwen en klantencontact

Uiteraard kon dit op meerdere manieren geïnterpreteerd worden, ik heb het maar gewoon letterlijk genomen, heb mijn eigen bedrijf opgestart en via een callcenter energiecontracten gaan verkopen aan particulieren en MKB-ers voor de grootste leverancier in Nederland.

Al snel kwam ik erachter dat dit niet was wat ik wilde maar het bracht mij wel weer bij de volgende stap. Dit was mijn eigen onafhankelijk adviesbureau en zo kon ik dus mijn klanten en relaties echt helpen. Gelukkig blijf je groeien en met Entran kunnen wij nu ook grootzakelijke verbruikers in Nederland helpen. Voornamelijk via het GGP Collectief waar iedereen zich voor in kan schrijven.

De visie was alleen niet om de al bestaande energie te contracteren maar om mee te werken aan de innovatieve ontwikkelingen die in de energietransitie gaande zijn en deze te implementeren eerst in Nederland en dan ook zo snel mogelijk door te zetten naar Zuid-Afrika en de rest van de wereld.

Dit begint nu na 5 jaar bouwen en klantencontact van dichtbij en van veraf steeds dichter bij realisatie te komen. Het verduurzamingspakket van Entran is min of meer compleet. Van ledverlichting tot elektrische ketels en van infrarood verwarming tot zonnepanelen en isolatie aan toe kunnen wij u stap voor stap helpen zo duurzaam en energie neutraal mogelijk te worden in uw consumptie.

Wereldwijde Groei, Duurzaam, Verbonden en Service. Het gaat mij en dus Entran altijd om het realiseren van Win-Win of No-Deal situaties.

Wij kunnen de energietransitie alleen, samen realiseren.

Mocht u meer informatie willen over het verduurzamen van uw energieconsumptie voel u vrij ons te contacteren. Mocht u rechtstreeks met 1 van onze partners contact op willen nemen is dit uiteraard geen probleem, laat dan alleen wel even weten hoe u ze gevonden heeft.

Ook zou mijn partner Marieke zich graag even aan u voorstellen:

Duurzame oplossingen

Mijn naam is Marieke. Ik ben geboren en getogen in Zuidoost Drenthe. Inmiddels woon ik al enige tijd met veel plezier samen met mijn partner en onze huisdieren in het dorp Schoonoord. Vijf jaar geleden ben ik afgestudeerd als bouwkundig ingenieur.  Ik heb een brede interesse in beheer, ontwikkeling en verduurzaming van vastgoed. Door deze brede interesse heb ik uiteenlopende ervaringen en kennis opgedaan. De kennis en ervaring die ik tot dusver heb opgedaan breng ik graag in de praktijk.

De afgelopen jaren is er veel aandacht voor duurzaamheid en is er ook een steeds grote wordend maatschappelijk bewustzijn. Hierdoor groeit het aanbod van duurzame oplossingen sterk. Voor de gemiddelde woningeigenaar wordt het met zo’n groot en uitgebreid aanbod steeds lastiger om te bepalen wat de juiste oplossing is.

Een passende oplossing

Uiteindelijk is elke woning en elk huishouden uniek.

Duurzame oplossingen bestaan daarnaast niet alleen uit nieuwe installaties. De eerste stap naar een energie neutrale woning is een goede buitenschil. Wanneer warmte (of kou) niet verloren gaat hoeft het tenslotte ook niet opgewekt te worden. Het is daarom belangrijk te kijken of het zinvol is om de isolatie van de woning te verbeteren.

Ik ben van mening dat elke aanpassing aan de woning moet bijdragen aan een verlaging van de CO2 uitstoot, een verlaging van de maandelijkse lasten en een verhoging van het wooncomfort.

Uiteindelijk is elke woning en elk huishouden uniek. Ik help graag met het zoeken van een passende oplossing voor elke situatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem een kijkje op onze website of neem gelijk contact met ons op

Partners contact
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand gratis de nieuwste updates van de energiemarkt, de energietransitie en de belangrijkste vooruitgang van verduurzaming technologieën en producten.

Aanmelden
Contact

Wij kijken er naar uit wat van u te horen!
En zijn bereikbaar via onderstaande kanalen:

085-0645840
06-21937509
abennink@entran.nl

Prins bernhardstraat 6,
8331EJ  Steenwijk